Acum citesti:
UCOS Sibiu a primit banii promisi de presedintele Iohannis
Intreg articolul 2 minute de lectura

UCOS Sibiu a primit banii promisi de presedintele Iohannis

ucos premiu iohannis

Banii câștigați de președintele Klaus Iohannis odată cu premiul ”Franz Josef Strauß” care i-a fost decerat săptămâna trecută de Fundaţia Hanns Seidel au intrat în contul Fundației ”Un copil o speranță” (UCOS) din Sibiu. Reprezentanții acesteia anunță că suma va fi folosită pentru mărirea capacității.

 Dragi prieteni, părinti, copii, colegi, dragă domnule Președinte al României, banii premiului primit în urmă cu peste o săptămână din partea Fundatiei Hanns Siedel au ajuns în contul Fundatiei UCOS.
Un cald multumesc donatorilor, multumim domnule Președinte că ați arătat că vă pasă și contribuiți la creșterea numărului de copii speciali care își pot urma propriul drum în viață”, au anunțat, marți, reprezentanțâii UCOS, pe pagina de Facebook.

Aceștia au precizat că banii vor fi folosiți, alăturiu de alte sume, la creșterea capacității.

”Deocamdată, avem în plan mărirea capacității, dar acest demers are multe alte conditionalități pe care ne străduim să le îndeplinim”, au mai anunțat reprezentanții Fundației.

Fundaţia UCOS s-a înființat în anul 1998, la iniţiativa Elenei Miruna Tudorache care o conduce încă de atunci. Fundaţia furnizează servicii sociale pentru copiii autişti, cu sindrom Down, boli rare, dar și pentru familiile acestora.

Preşedintele Klaus Iohannis a primit, în 2 iunie, la Palatul Regal din München, premiul „Franz Josef Strauß” din partea Fundaţiei Hanns Seidel.

 

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.