Acum citesti:
Ministrul Bogdan Trif, în localitățile sibiene afectate de inundații
Intreg articolul 2 minute de lectura

Ministrul Bogdan Trif, în localitățile sibiene afectate de inundații

Ministrul Bogdan Trif, președintele PSD Sibiu și consilierii județeni ai PSD  au mers în judeţul Sibiu, în mai multe zone afectate de inundaţii, printre care Ocna Sibiului, Cristian, Orlat și Săcel. Zeci de gospodării au fost inundate în aceste localităţi, dar autorităţile au reuşit să menţină situaţia sub control. Nicio persoană nu şi-a pierdut viaţa în judeţul Sibiu în urma acestor inundaţii, iar pagubele materiale au fost reduse de intervenţia promptă a autorităţilor.

”Guvernul a fost preocupat din prima clipă de soarta acestor oameni. Zilele trecute au fost aici ministrul Apelor, Ioan Deneș, și secretarul de stat din MAI, Raed Arafat. De altfel, în toate zonele afectate din țară au fost colegii mei, membri ai guvernului, pentru a interveni cât mai rapid cu putință acolo unde a fost nevoie. Felicit autorităţile pentru modul în care au gestionat situaţia grea, în special pe doamna prefect a judeţului Sibiu, Adela Muntean.

Mulțumesc, de asemenea, şi inspectorului-șef al ISU, Cosmin Balcu, şi tuturor lucrătorilor care au ajutat și au ferit populaţia din calea apelor. Ieri, am fost delegat de premierul României să merg în județul Harghita unde și acolo autoritățile au gestionat corect situația cauzată de fenomenele meteo extreme, dar nu puteam să nu vin și la Sibiu. Vreau să îi asigur pe sibieni că autoritățile își fac treaba, iar lucrătorii ISU sunt pregătiți să intervină în orice clipă, în caz de nevoie”, a spus Bogdan Trif,

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.