Acum citesti:
Curs organizat de DGASPC Sibiu: ”Traumele psihice – recunoaștere și vindecare”
Intreg articolul 50 secunde de lectura

Curs organizat de DGASPC Sibiu: ”Traumele psihice – recunoaștere și vindecare”

Timp de 3zile, între 17 și 19 septembrie 2018, DGASPC Sibiu organizează la sediul Asociatiei de Prietenie ”Ille et Vilaine” cursul ”Traumele psihice – recunoaștere și vindecare”.

Cursul se adresează angajațiilor DGASPC din domeniul protecției copilului, 50 de specialiști ai serviciilor de Evaluare initiala, prevenire si interventie in situatii de abuz, neglijare, exploatare, Management de caz pentru asistenta maternala, Management de caz pentru protectie rezidentiala si familiala, cât și psihologilor și psihopedagogilor din cadrul centrelor rezidențiale pentru copii.

Cursul va fi susținut de profesorul universitar dr. Diana Vasile – fondatoarea secției de master ”Traumatologia la copii și în relații” din cadrul Universității București și va cuprinde informații despre definirea traumei și a traumatizării psihice, diferențierea stres -traumă, reacții și proces traumatic, tipurile de traumă, traumele relaționale, diferențierea între traumele adulților și traumele copiilor, dar și repere în asistarea psihologică, consilierea și psihoterapia traumei.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.