5.1 C
Sibiu
vineri, aprilie 19, 2024

Pregătiri pentru referendum, la Mediaș

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

Primăria Mediaș a început pregătirile pentru desfășurarea în bune condiții a referendumului de la începutul lunii octombrie. La nivelul municipiului Mediaș vor fi amenajate 42 de secții de votare, dintre care una în satul aparținător Ighișul Nou.
Față de alegerile parlamentare din 2016, există câteva modificări, constând în adăugarea noilor străzi înființate în anii 2016 și 2017, arondarea străzii I.C. Brătianu la secția de votare125, de la Școala Gimnazială numărul 4 de pe strada Stephan Ludwig Roth, precum și schimbarea sediilor unor secții. Astfel, secția 123 de la Grădinița numărul 7 de pe strada Merilor se va muta la Școala Gimnazială numărul 5, secția de votare 129 de la Transgaz, de pe strada George Coșbuc va avea sediul la Școala Gimnazială numărul 4 de pe strada Dealul Furcilor, iar secția 130 se va muta la Școala Gimnazială „George Popa“.
Referendumul național se va desfășura în zilele de 6 și 7 octombrie 2018, între orele 7 și 21. Potrivit datelor preluate din Registrul Electoral, la nivelul municipiului Mediaș sunt 48.831 de cetățeni cu drept de vot.
FOTO – Arhivă

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Egal pentru FC Hermannstadt cu Botoșani. Gol fenomenal marcat de Neguț

FC Hermannstadt a terminat la egalitate, scor 1-1, partida de vineri după amiaza cu FC Botoșani. Sibienii au evoluat...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect