fbpx
Acum citesti:
Direcția Fiscală și Poliția Locală, aproape de mutarea în noul sediu
Intreg articolul 2 minute de lectura

Direcția Fiscală și Poliția Locală, aproape de mutarea în noul sediu

Lucrările pentru mutarea Direcției Fiscale și Poliției Locale sunt în toi! Odată cu finalizarea amenajărilor exterioare, municipalitatea se pregătește de reorganizarea spațiului în vederea deschiderii noilor ghișee pentru plata taxelor și impozitelor. Primele intervenții la imobilul de pe strada Turismului Nr.15 au imceput in primavară când municipalitatea a alocat suma de aproape 3,4 milioane de lei pentru prima tranșă de lucrări. Acestea au constat dinobținere de avize, igienizări, zugrăveli sau recompartimentări.

Acum reprezentanții administratiei locale sibiene au publicat pe  SEAP/SICAP o solicitare pentru ”Achiziție și montare mobilier de ghișeu și birou”, semn ca intervențiile în imobil sunt aproape de finalizare iar acesta va fi în curând deschis publicului.

În urma procedurii lansate, câștigătorul trebuie să amenajeze în imobilul de pe Turismului 6 birouri destinate încasării veniturilor, două sisteme de polițe pentru ghișeu, două sisteme de dulapuri integrate, un birou de lucru, o masă și o bibliotecă de birou.

”Mobilierul se va realiza din pal melaminatde grosime 18mm, într-o gamă ergonomică optimă, produsele oferite să fie de clasă A, respectând normele interne și și internaționale de calitate, evidențiindu-se raportul calitate-preț-confort(…),funcțional, cu effect estetic și durabil, care să permit realizarea unor spații de lucru cât mai operaționale și confortabile.”, anuntă reprezentanții municipalității.

Clădirea de pe strada Turismului are o suprafată utilă de 2 mii de metri pătrați. Aici vor funcționa la parter și primul etaj Direcția Fiscală urmând ca etajul 2 să fie rezervat celor de la Poliția Locală cu tot cu Dispecerat.

În luna martie a acesatui an primarul Asrid Fodor spunea că noua clădire ar putea fi dată în funcțiune până la finele acestui an.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.