fbpx
Acum citesti:
Primăria Mediaș cumpără două terenuri pentru construcția de locuințe sociale
Intreg articolul 50 secunde de lectura

Primăria Mediaș cumpără două terenuri pentru construcția de locuințe sociale

Consilierii locali din Mediaș se reunesc, vineri după amiaza, în cadrul unei ședințe extraordinare pentru aprobarea achiziționării unor terenuri în vederea construirii de locuințe sociale. Este vorba despre două terenuri situate pe strada Baia de Nisip din oraș. Prețul pentru cumpărarea celor două terenuri este de 750.000 de lei, suprafața totală fiind de 9.657 de metri pătrați.

În mod concert, responsabilii municipalității și-au propus construcția a două blocuri de locuințe sociale și a unei zone de agrement în Baia de Nisip, finanțarea urmând să fie făcută din fonduri europene nerambursabile. Municipiul Mediaș a câștigat recent un proiect european de 7 milioane de euro în domeniul social.

Cele 7 milioane de euro vor fi folosite în domeniul educației, ocupării forței de muncă, dezvoltării furnizării de servicii sociale, combaterea discriminării, infrastructura de locuire, sănătate, amenajarea spațiilor ubane degradate ale comunității defavorizate, dar și modernizarea spațiilor publice urbane.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.