fbpx
Acum citesti:
S-au finalizat lucrările la stația de apă de la Orlat
Intreg articolul 1 minute de lectura

S-au finalizat lucrările la stația de apă de la Orlat

Lucrările la stația de captare și tratare de la Orlat s-au terminat de curând. Marți, 20 noiembrie, prefectul Adela Muntean și subprefectul Horațiu Marin, au mers la Orlat, pentru a verifica finalizarea acestora. Investițiile făcute au fost din cei 1.473.000 de lei, bani alocați de Guvernului României în urma inundațiilor din perioada 7 – 11 iulie. De asemenea, acești bani au fost folosiți și pentru refacerea stației de captare și tratare a apei potabile și a construcțiilor aferente, afectate de inundațiile din acea lună.

„Vă mulțumesc pentru eforturile dumneavoastră de a consolida și a securiza acest obiectiv extrem de important pentru comunitate. Sprijinul financiar acordat de Guvernul României a fost esențial și mă bucur că am putut contribui la obținerea lui. Vă asigur că prioritatea noastră este exclusiv interesul cetățenilor”, a spus prefectul Adela Muntean.
Guvernul României a aprobat, conform HG nr. 648/25.07.2018, din Fondul de intervenție la dispoziția Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2018, peste 2.840.000 de lei pentru 13 unități administrativ – teritoriale din județul Sibiu afectate de calamitățile naturale.
_DSC0026
_DSC0006
Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.