fbpx
Acum citesti:
Sibienii se pot programa online pentru consultații la Spitalul de Pneumoftiziologie
Intreg articolul 50 secunde de lectura

Sibienii se pot programa online pentru consultații la Spitalul de Pneumoftiziologie

Pentru optimizarea activităţii medicale în spitalul de Pneumoftiziologie, sibienii au de acum posibilitatea să se poată programa şi online. Pe site-ul www.spital-tbc.ro este disponibilă rubrica Programări. Astfel, solicitanţii pot să își aleagă cabinetul pentru care doresc să se programeze (Ecografie, Dispensar TBC adulți, Dispensar TBC copii, Pneumologie), precum și ziua, medicul și intervalul orar pe care îl preferă.

„Recomandăm sibienilor să folosească această metodă de programare, pentru că este rapidă, modernă și fiecare persoană poate vedea toate intervalele orare disponibile, astfel încât să își rezerve consultul în funcție de propriul program”, a spus Cristian Roman, managerul Spitalului de Pneumoftiziologie Sibiu.

În paralel, funcționează și programarea telefonică, la tel. 0269/210979, int.125, însă tendința este ca pe viitor întreg sistemul de programări să se facă exclusiv online.

În anul 2017, în ambulatoriul Spitalului de Pneumoftiziologie Sibiu au fost examinați 9.045 de pacienți, fiind efectuate 20.332 de consultații.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.