19.1 C
Sibiu
vineri, martie 29, 2024

Lucrările de pe drumurile județene continuă până la finele lunii

Cele mai citite

Reprezentanții Consiliului Județean Sibiu anunță că la finele acestei luni drumarii își pun ustensilele în cui până la primăvară. La momentul de față se lucrează pe 4 drumuri județene.
Se intervine pentru așternerea covorului asfaltic pe drumurile DJ105E Jina-Poiana Sibiului, DJ141A Șeica Mare-Mihăileni, DJ105 Merghindeal, DJ106A Sibiu-Păltiniș. Însumate, lucrările se întind pe o distanță de 10 kilometri și costă mai 2.750.000 de lei.
”Pe celelalte drumuri județene se execută lucrări specifice sezonului și anume curățirea șanțurilor și a podețelor, refacerea marcajului rutier, montarea de indicatoare rutiere sau alte lucrări conexe căilor ruttiere. Toate lucrările de reparații se vor încheia la finalul lunii noiembrie când se trece la programul de iarnă(eszaăezire).”, spune Ioana Căpățână, purtătorul de cuvânt al Consiliului Județean Sibiu.
O altă lucrare aflată în derulare este cea de construire a unui nou pod în Săsăuș. Investiția are o valoare totală de 2.217.480 lei(fonduri PNDL) și se estimează că va fi gata anul viitor. Se lucrează și la consolidarea DJ106 A Sibiu – Păltiniș. Investiția se ridică la aproximativ 300.000 de lei și trebuie să fie gata până la începutul lunii viitoare.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Cum sărbătoresc sașii din Cisnădioara sărbătorile de Paște

În inima Transilvaniei, în preajma sărbătorilor pascale, aromele hencleșului se răspândesc în locuințe și în fiecare casă își are...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect