fbpx
Acum citesti:
Anul viitor vor fi finalizate marile lucrări de investiții din Mediaș
Intreg articolul 2 minute de lectura

Anul viitor vor fi finalizate marile lucrări de investiții din Mediaș

2019 va aduce finalizarea unor lucrări de mari investiții începute în acest an în diferite zone din Mediaș. În primul rând va fi finalizată investiția de reabilitare a infrastructurii rutiere pe mai multe străzi din cartierul Moșnei. Este vorba despre lucrările începute pe străzile Stejarului, Oituz, Carpenului, Fântânii, Morii de Scoarță, Arinului, Frasinului, Ulmului, Șerpuită și Piatra Craiului. Primarul Gheorghe Roman a spus că valoarea acestor investiții este de aproximativ 14 milioane de lei.

“Este foarte clar că anul viitor vom continua cu lucrările de întreținere și reparații a drumurilor, cu amenajarea parcărilor, a trotuarelor și nu în ultimul rând cu amenajarea zonelor verzi din oraș. Anul viitor îmi propun să încheiem cea mai importantă lucrare de investiție în valoare de peste 10 milioane de lei derulată de la Revoluție până în prezent în Mediaș din bani proveniți de la bugetul local și aici mă refer la lucrările care se desfășoară în acest moment pe străzile Stejarului, Oituz, Carpenului, Fântânii, Morii de Scoarță, Arinului și Frasinului în cartierul Moșnei. În același timp îmi doresc să finalizăm și străzile Ulmului, Șerpuită și Piatra Craiului. Cele două seturi de lucrări se ridică la aproximativ 14 milioane de lei”, a spus edilul șef al Mediașului, Gheorghe Roman.

Primarul Mediașului a mai adăugat că tot anul viitor se va lucra pentru finalizarea investițiilor la străzile din cartierul Vasia. Astfel, pe străzile Castanilor, Toma Ionescu și Octavian Goga sunt în derulare lucrări de reabilitare a sistemului rutier, de amenajare a trotuarelor, iar pe strada George Topârceanu se va reabilita sistemul rutier, se vor amenaja trotuarele dar și locuri de parcare noi și se vor derula lucrări de introducere a rețelei de canalizare pluvială. Valoarea investițiilor în această zonă a orașului este de aproximativ 2,4 milioane de lei.

Reprezentanții municipalității medieșene își mai propun pentru 2019 finalizarea lucrărilor pe străzile Michael Weiss, I.C. Brătianu și Virgil Madgearu. De asemenea, vor fi derulate lucrări de amenajarea a trotuarelor, parcărilor și zonelor verzi din municipiu.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.