17.2 C
Sibiu
joi, martie 28, 2024

A început împodobirea Mediașului pentru Sărbătorile de Iarnă

Cele mai citite

Începând cu data de 8 decembrie 2018, medieșenii se vor bucura din nou de iluminatul festiv specific Sărbătorilor de Iarnă. De câteva zile a început montarea echipamentelor în cartierele Vitrometan, Gura Câmpului și După Zid, pe străzile Aurel Vlaicu, Horea, Cloșca, Hermann Oberth, Șoseaua Sibiului, Avram Iancu, Moșnei, Metanului, Păcii, Greweln, Baznei, Unirii, Mihai Eminescu, Stephan Ludwig Roth, Pompierilor, Brâncoveanu, Carpați, precum și în Piața Corneliu Coposu.
Se vor monta 223 de traversări între stâlpi și ghirlande, 352 de figurine (steluțe, fulgi, clopoțel, îngerași), 156 de plase luminoase, 62 de ghirlande brazi, precum și panouri luminoase cu inscripția „La mulți ani!” la intrările în oraș și în Piața Corneliu Coposu.
Bradul din Piața Regele Ferdinand I va fi împodobit cu ghirlande și figurine nou achiziționate și se vor monta plase luminoase în jurul parcului și ghirlande peste patinoar. Vor mai fi împodobiți brazi în parcul Vitrometan, parcul de pe strada Mihai Viteazul, pe strada Stejarului și în satul aparținător Ighișu Nou.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Expoziția „Epoca de aur: Ieri, (azi) și mâine” de Andrei Pandele ajunge și la Sibiu

După București și Timișoara, expoziția de fotografie a lui Andrei Pandele, organizată de Universitatea Brighton (UK), Asociaţia Culturală Neo...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect