fbpx
Acum citesti:
Surprize pentru medieșeni în luna cadourilor
Intreg articolul 1 minute de lectura

Surprize pentru medieșeni în luna cadourilor

Primăria Municipiului Mediaș a pregătit o serie de surprize pentru locuitorii orașului, în luna decembrie. În data de 8 decembrie, odată cu pornirea iluminatului festiv de sărbători în întregul municipiu, medieșenii vor avea parte de un spectacol extraordinar în Piața Regele Ferdinand I, invitați principali fiind Ștefan Bănică Junior, Elena Gheorghe, Tudor Turcu & The Bad Boys.

Începând cu aceeași zi, de la ora 16, medieșenii se pot bucura și de patinoarul amplasat în Piața Regele Ferdinand I, care îi așteaptă pe toți iubitorii sportului pe patine, indiferent de vârstă, până în data de 26 ianuarie 2019. Tot în data de 8 decembrie, în cadrul Centrului Cultural „Casa Schuller“, cu începere de la ora 15, vor fi expuse produse confecționate manual, special pentru Sărbătorile de Iarnă.

De asemenea, în perioada 10-14 decembrie, preșcolarii și elevii claselor 0-IV din municipiul Mediaș și din satul aparținător Ighișul Nou sunt așteptați să colinde la sediul Primăriei Mediaș, unde invitatul special, Moș Crăciun, îi va aștepta cu cadouri.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.