fbpx
Acum citesti:
Drumuri și Poduri Sibiu va interveni în această noapte pentru prevenirea formării poleiului
Intreg articolul 2 minute de lectura

Drumuri și Poduri Sibiu va interveni în această noapte pentru prevenirea formării poleiului

SC Drumuri și Poduri SA Sibiu informează că la această oră (marți seara, ora 22) pe raza județului Sibiu se circulă în condiții normale dar sunt zone unde carosabilul este umed, situație care favorizează formarea poleiului. Dat fiind faptul că începând cu această seară se anunță căderi de precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare, responsabilii societății afirmă că sunt pregătiți să acționeze cu utilajele din dotare pe toate cele 8 zone care acoperă raza județului Sibiu, respectiv: zona 1 (Cristian – Săliște – Jina), zona 2 (Sibiu – Cisnădie – Păltiniș), zona 3 (Cisnădie – Sadu – Avrig – Poiana Neamțului), zona 4 (Cîrța – Arpașu – Bruiu), zona 5 (Chirpăr – Agnita – Bruiu), zona 6 (Dumbrăveni – Mediaș), zona 7 (Șeica Mare – Vecerd) și zona 8 (Loamneș – Păuca).

“Începand cu ora 4 se va acționa cu material antiderapant pentru prevenirea poleiului pe următoarele zone: zona 1 (Cristian – Săliște – Jina), zona 2 (Sibiu – Cisnădie – Păltiniș), zona 5 (Chirpăr – Agnita – Bruiu). Deoarece în acest moment circulația pe drumurile județene se desfășoară în condiții de iarnă rugăm participanții la trafic să circule cu atenție sporită, în special pe sectoarele de drum unde se află utilajele de intervenție si de asemenea recomandăm ca mașinile să fie echipate corespunzător.

Numărul de telefon la care se poate apela pentru sesizări și informații referitoare la starea drumurilor județene este 0269.210.884 (apelabil 24 de ore din 24).

Pentru informarea corectă și în timp util a participanților la trafic despre starea drumurilor județene pe perioada de iarnă vă informăm că pe site-ul instituției noastre găsiți zilnic informații actualizate (www.drumuripodurisibiu.ro – butonul “alertă trafic”)”, spune Monica Iliescu, purtătorul de cuvânt al SC Drumuri și Poduri SA Sibiu.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.