fbpx
Acum citesti:
1 Decembrie Special, la Târnava
Intreg articolul 2 minute de lectura

1 Decembrie Special, la Târnava

Ziua Națională a României aduce în localitatea Târnava un eveniment cu totul deosebit, intitulat “1 Decembrie special”. Este vorba despre 13 cupluri care în 2018 sărbătoresc 25, 50 și respectiv 55 de ani de la data cununiei. Vor fi momente de neuitat și bucurie pe chipul nuntașilor care, în prezența rudelor și prietenilor apropiați, își vor reînnoi jurămintele în fața ofițerului de stare civilă.

Evenimentul va începe la ora 17, în Căminul Cultural “George Enescu” și va fi condus de Norbert Pleiner, primarul comunei, Claudia Șerban-ofițerul de stare civilă), preotul paroh Bogdan Fluieraș și Nicolae Muntean- cetățean de onoare al localității Târnava. După ce fiecare pereche își reînnoiește jurământul, urmează dansul mirilor, ciocnirea paharelor de șampanie, îmnânarea cadourilor simbolice surpriză, iar ulterior vor rămâne în cămin pentru câteva momente de socializare.

“Este vorba despre șașe cupluri care sărbătoresc nunta de argint, cinci cupluri care sărbătoresc nunta de aur și respectiv 2 cupluri care sărbătoresc nunta de smarald. Ne așteptăm ca și anul trecut să avem peste 100 de persoane la această acțiune de suflet și suntem convinși că vor fi mari emoții atât pentru noi ca și organizatori, cât și pentru cele 26 de persoane care au acceptat să ia parte la un eveniment atât de special”, au declarat reprezentanții Primăriei Târnava.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.