1.2 C
Sibiu
vineri, aprilie 19, 2024

Restricții de circulație de Ziua Națională, în Mediaș

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

Cu ocazia sărbătoririi Zilei Naționale a României și a Centenarului Marii Uniri, în data de 1 Decembrie, în municipiul Mediaș vor fi organizate o serie de manifestări culturale, festivități, precum și un ceremonial militar de defilare cu trupe și tehnică, pe traseul strada Constantin Brâncoveanu-strada Mihai Eminescu. Pentru desfășurarea în condiții de siguranță a ceremonialului militar de defilare, se impune măsura opririi traficului rutier după cum urmează:
– Joi, 29 noiembrie 2018, pentru repetiția generală, va fi oprit traficul rutier pe strada Mihai Eminescu (segmentul cuprins între strada Virgil Madgearu și strada Stephan Ludwig Roth), în intervalul orar 10-11.
– Sâmbătă, 1 Decembrie 2018 va fi oprit traficul rutier pe străzile Constantin Brâncoveanu și Mihai Eminescu, în intervalul orar 13.30-15
Reprezentanții municipalității medieșene precizează faptul că pe perioada aplicării respectivelor restricții de circulație, conducătorii auto pot folosi strada Stephan Ludwig Roth pentru deplasarea dinspre Piața Regele Ferdinand I.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Avertisment: Țepele continuă la telefon. „Vă sună Ionescu Alexandru”

Directoratul Național de Securitate Cibernetică a atras atenția, joi, că tentativa de fraudă în care apelanții se dau angajați...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect