fbpx
Acum citesti:
FOTO – Cupluri premiate de Ziua Națională, la Copșa Mică
Intreg articolul 2 minute de lectura

FOTO – Cupluri premiate de Ziua Națională, la Copșa Mică

Consecvenți în păstrarea tradițiilor la ceas de centenar, Primăria oraşului Copşa Mică și Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor au sărbătorit Ziua Națională a României prin cea de-a XIV-a ediţie a Nunţii de Aur şi de Argint. La celebrarea a 50 respectiv 25 ani de la căsătorie, două cupluri „de aur” şi 9 cupluri „de argint”, au confirmat faptul că familia este piatra de temelie a unei naţiuni și, alături de naşi, rude și prieteni și-au reînnoit jurămintele pentru următorii 25 de ani.

Evenimentul a fost deschis, ca de obicei, la ora 11 de către primarul din Copșa Mică, Daniel Tudor Mihalache, care în discursul său i-a felicitat pe cei prezenţi pentru că şi-au respectat jurămintele făcute în urmă cu 50 respectiv 25 de ani, devenind astfel un exemplu pentru tinerele familii ale oraşului.

A urmat slujba de reînnoire a jurămintelor, oficiată de preoții ortodocși şi evanghelici şi bineînţeles ceremonia de cununie civilă, unde toate cele 11 cupluri au răspuns încă o dată „DA” în faţa ofiţerului de stare civilă Tunde Matefi. Cuplurile prezente și invitații acestora au închinat apoi un pahar de şampanie, au servit câte o felie de tort alături de invitați și gazde, care le-au urat în continuare Casă de Piatră şi La Mulţi Ani.

Cuplurilor sărbătorite li s-au înmânat conform tradiției și anul acesta medalioane personalizate gravate, sticle de șampanie și o poză înrămată a cuplului la această aniversare. Orașul Copșa Mică își păstrează tradițiile, sărbătorește alături de familii o zi importantă pentru românii de pretutindeni și încearcă să fie aproape de cetățeni la cât mai multe momente aniversare din viața cotidiană.

Premiere cupluri Copsa Mica 1
Premiere cupluri Copsa Mica 2
Premiere cupluri Copsa Mica 3
Premiere cupluri Copsa Mica 4
Premiere cupluri Copsa Mica 5
Premiere cupluri Copsa Mica 6
Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.