fbpx
Acum citesti:
Se depun cereri pentru închirierea domeniului public în vederea comerțului cu produse de sărbători
Intreg articolul 2 minute de lectura

Se depun cereri pentru închirierea domeniului public în vederea comerțului cu produse de sărbători

Cei care doresc să vândă coronițe și ornamente pentru sărbătorile de iarnă își pot depune cererile începând cu 17 decembrie. Înscrierile pentru comercianții de nuielușe dedicate Sfântului Nicolae se încheie vineri iar perioada de comercializare a acestora o zi mai târziu.

” Ca in fiecare an Primaria Sibiu a aprobat cereri pentru comercializarea de produse cu ocazia sarbatorilor de Sfantul Nicolae si Craciun. Pentru sarbatoarea de Sfantul Nicolae au fost aprobate 21 de cereri. Pentru Craciun cei interesati pot depune cererile din 17 si pana in 28 decembrie.”, spune Iuliana Oprișan, consilier al Serviciului de Comunicare, Relații Externe și Marketing.

Pentru Crăciun comercianții trebuie să își depună cererile până în 28 decembrie. Pentru a li se aproba comerțul pe domeniul public, cei interesați trebuie să depună o cerere tip pentru fiecare locație pe care o solicită. La aceasta trebuie să adauge o copie după autorizația de funcționare respectiv după certificatul de înregistrare la Registrul Comerțului în cazul persoanelor juridice. Din dosar nu trebuie să lipsească o copie făcută după actul de identitate.

Domeniul public se închiriază în aceste zile la prețul de un leu pe metrul pătrat pentru persoanele fizice și doi lei pe metrul pătrat în cazul persoanelor juridice. Â

Locațiile aprobate pentru comerț sunt Bulevardul Nicolae Bălcescu, Piața Unirii dar și în anumite zone din cartierele Vasile Aaron, Hipodrom, Valea Aurie, Ștrand, Terezian sau Turnișor.

În aceeași perioadă a anului trecut pentru comerț cu produse de Crăciun au primit undă verde un număr de 31 de comercianți.

 

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.