fbpx
Acum citesti:
SPADPP lansează în decembrie o nouă licitație pentru valorificarea mașinilor abandonate pe domeniul public
Intreg articolul 1 minute de lectura

SPADPP lansează în decembrie o nouă licitație pentru valorificarea mașinilor abandonate pe domeniul public

Reprezentanții Serviciului Public de Administrare a Domeniului Public și Privat Sibiu intenționeză să lanseze în cursul acestei luni o nouă licitație de valorificare a mașinilor abandonate pe domeniul public. Vor fi vândute la fier vechi un număr de 20 dintre cele 47 de mașini la care proprietarii au renunțat.

”În baza legii sunt considerate autovehicule abandonate mașinile care nu au mai fost mutate din același loc timp de un an sau care prezintă indicia clare că nu mai sunt în circulație datorită stării lor generale.”, explică Mirela Gligore, purtătorul de cuvânt al Primăriei Sibiu.

Inițial în ultimii 2 ani au fost identificate pe domeniul public un număr de aproape o mie de mașini care păreau abandonate. După somarea proprietarilor au rămas un număr de 47 de mașini abandonate. Dintre acestea 27 au fost valorificate la fier vechi contra sumei de 10.586 de lei iar următoarele 20 vor merge spre valorificare.

Alte mai bine de 160 de autoturisme sunt la momentul actual în procedură de identificare și somare a proprietarilor. Anuntul pentru 13 dintre ele este publicat chiar în aceste zile pe site-ul instituției.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.