fbpx
Acum citesti:
Aparatele de incalzire interzise in Spitalul Judetean dupa inceputul de incendiu de miercuri seara
Intreg articolul 1 minute de lectura

Aparatele de incalzire interzise in Spitalul Judetean dupa inceputul de incendiu de miercuri seara

Conducerea Spitalului Judetean a luat masuri drastice dupa ce, in cursul serii de miercuri, un salon risca sa ia foc din cauza unui termoplonjon uitat in priza. Administratia unitatii medicale a decis interzicerea tuturor aparatelor de incalzire in saloane.

“Desi nu s-au inregistrat pagube materiale semnificative, Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Sibiu a decis interzicerea utilizarii aparatelor electrice de incalzit sau de preparare a bauturilor si hranei cum ar fi aerotermele, resourile, radiatoarele sau termoplonjoanele. De asemenea, pacientii vor fi informati in scris, cu luare la cunostinta sub semnatura, ca este interzisa utilizarea unor astfel de aparate in cadrul spitalului.”, a declarat Decebal Todarita, purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean.

Printre masurile luate de conducere se numara si reinstruirea angajatilor astfel incat toata lumea sa stie cum sa actioneze in caz de incendiu. De asemenea, pe fiecare pavilion al institutiei, va fi amplasata, sub sigiliu, cate o cheie de rezerva pentru a facilita accesul pompierilor in caz de necesitate.

 

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.