fbpx
Acum citesti:
Aproximativ 1500 de sibieni si-au platit impozitele in prima zi de incasari
Intreg articolul 2 minute de lectura

Aproximativ 1500 de sibieni si-au platit impozitele in prima zi de incasari

Prima zi de incasare a taxelor si impozitelor pentru terenuri, masini si locuinte a fost una prolific pentru municipalitatea sibiana. S-au asezat la coada la ghiseele Primariei aproximativ 1500 de sibieni. Acestia au facut plati in valoare totala de 288.400 de lei.

Cei care si-au achitat integral darile catre stat au primit o bonificatie de 10% din sum ape care o datoreaza sub forma impozitelor si taxelor pe bunurile detinute. De aceeasi reducere se vor bucura si cei care achita toata suma datorata pana la data de 31 martie.

Reprezentantii municipalitatii le reamintesc sibienilor faptul ca pe langa ghiseele deschise in cele doua sedii ale Primariei, platile mai pot fi facute si prin virament bancar sau mandat postal. Pentru cei care sunt prieteni cu tehnologia platile sunt si mai usoare fie prin platforma de e-Administratie de pe site-ul primariei, fie prin sistemul de plata Xpress unde nici macar nu este nevoie de autentificare ci doar de codul de bare de pe decizia de impunere si o adresa de mail pentru primirea dovezii platii.

In ciuda alternativelor variate, cei mai multi sibieni inca prefera sa se aseze la coada sis a petreaca la rand ore in sir pentru a face platile la ghiseu.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.