fbpx
Acum citesti:
22 de sibieni au castigat bonusul titlurilor de stat “Centenar”. Din 10 ianuarie isi poti ridica premiile!
Intreg articolul 2 minute de lectura

22 de sibieni au castigat bonusul titlurilor de stat “Centenar”. Din 10 ianuarie isi poti ridica premiile!

Un numar de 22 de sibieni care au achizitionat titluri de stat, din cea de-a treia emisiune Centenar s-au ales cu un bonus de dobanda in valoare de 5 mii de lei. Au putut participa la tombola cei care au facut investitii de minim 500 de lei. In total au fost 1.000 de castigatori din peste 18.000 de cumparatori de titluri de stat calificati.

Cei mai multi castigatori au fost din din Bucuresti, Bacau, Iasi, Prahova sau Arges.

Incepand de astazi 10 ianuarie investitorii isi pot ridica banii de la Unitatile Trezoreriei Statului. Premiile pot fi revendicate pana la data de 20 decembrie 2019.

Pe parcursul celor 3 emisiuni au investit in titluri de stat un numar de 52.239 de romani. Suma investita de catre acestia este de peste doua miliarde de lei. Cei mai multi cumparatori(40.759) au facut tranzactiile prin Trezorerii. Restul au preferat oficiile postale.

Titlurile de stat emise au o valoare nominala de un leu. Prima emisiune a fost cea mai avantajoasa. A avut o dobanda de 5% scadenta la 5 ani. Cea de-a doua a avut dobanda de 4,5% pe an cu scadenta la 3 ani iar ultima emsiune a avut aceeasi dobanda ca si precedenta dar cu o scadenta la 2 ani.

Reprezentantii Ministerului Finantelor Publice anunta ca se va continua si in acest an emiterea de titluri de stat destinate exclusiv populatiei.

 

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.