fbpx
Acum citesti:
Situația de la Meditur Mediaș a fost deblocată
Intreg articolul 2 minute de lectura

Situația de la Meditur Mediaș a fost deblocată

Situația de la operatorul de transport public de călători din Mediaș a fost deblocată. În cursul zilei de joi, conducerea municipalității s-a întâlnit cu șefii Meditur, dar și cu responsabilii Direcției Tehnice și Direcției Juridice din cadrul Primăriei pentru a discuta situația ivită la nivelul operatorului de transport public de călători din oraș, Meditur.

Primarul Mediașului, Gheorghe Roman, a spus în cadrul unei conferințe de presă că s-a reușit deblocarea situației existente, astfel încît transportul public la nivelul orașului se va desfășura normal. Roman i-a acuzat în cadrul aceleiași conferințe de presă pe aleșii locali ai Partidului Social Democrat că votează doar politic în cadrul ședințelor Consiliului Local Mediaș.

“În urma votului pe care consilierii locali l-au dat la ultima ședință a Consiliului Local din această lună, situația la societatea de transport Meditur a devenit extrem de delicată. Este regretabil faptul că încă și în această perioadă colegii de la PSD vin în consiliu și votează doar politic.

Nu am făcut altceva decât să invit la o discuție Mediturul, reprezentanții Direcției Juridice și nu în ultimul rând, reprezentanții Direcției Tehnice din cadrul Primăriei Municipiului Mediaș. Împreună eu spun că am reușit să deblocăm această situație, astfel că și în perioada următoare transportul în comun în municipiul Mediaș se va desfășura în condiții normale.

Sigur că suntem obligați ca într-un timp relativ scurt să trecem prin Consiliul Local contractul de delegare a activității de transport pentru societatea Meditur”, a spus Roman.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.