5.8 C
Sibiu
vineri, aprilie 19, 2024

PUZ-ul noului Spital de Urgență, în dezbatere publică

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

Consiliul Județean Sibiu, în calitate de titular anunță publicul interesat asupra organizării ședinței de dezbatere publică pentru proiectul de plan și raportul de mediu elaborat pentru PUZ – Construire Spital Clinic Județean de Urgență, în municipiul Sibiu, strada Calea Șurii Mici, FN, județul Sibiu, la sediul Consiliului Județean Sibiu, strada General Magheru numărul 14, Sibiu, în data de 26.02.2019, ora 16, cu participarea autorităților interesate de plan.
Proiectul de plan și Raportul de mediu pot fi consultate la sediul A.P.M. Sibiu, strada Hipodromului, nr. 2A, Sibiu, între orele 8-16 și la sediul titularului de plan, Consiliul Județean Sibiu, strada General Magheru nr. 14, Sibiu, între orele 8-16.
Comentariile și sugestiile publicului interesat se primesc în scris la sediul A.P.M. Sibiu, sau prin fax. 0269/444 145, email office@apmsb.anpm.ro, cât și la sediul titularului Consiliul Județean Sibiu, e-mail: judet@cjsibiu.ro, până la data de 26.02.2019.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Furturi uriașe de gaze și energie electrică. Un bărbat a murit electrocutat

Inspecția energetică, structură specializată din cadrul Delgaz Grid, a identificat în primul trimestru din acest an un număr de...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect