fbpx
Acum citesti:
Primăria Mediaș scoate la vânzare 4 hectare de teren pentru investitori
Intreg articolul 1 minute de lectura

Primăria Mediaș scoate la vânzare 4 hectare de teren pentru investitori

Municipalitatea medieșeană vrea să vândă 4 hectare de teren pentru viitorii investitori. O societate comercială belgiană specializată pe construcția de autocamioane și autobasculante, care are sucursală în Mediaș și-a manifestat deja intenția de a cumpăra un teren pentru extinderea activității.

Primarul Mediașului, Gheorghe Roman, a spus că le ședința din această lună a Consiliului Local va propune aleșilor locali scoaterea la vânzare a 4 hectare de teren din zona Aviației din oraș. Roman spus că orașul are nevoie de societăți comerciale puternice care să facă angajări, dar și de firme care să aducă bani la bugetul local al municipiului.

“Într-una din ședințele Consiliului Local am pus la dispoziția consilierilor intenția unei societăți comerciale de a-și extinde activitatea în municipiul Mediaș. În această lună am inițiat un proiect de hotărâre prin care le propun consilierilor locali scoaterea la vânzare prin licitație publică a 4 hectare de teren în zona Aviației. Consider că în acest moment în municipiul Mediaș este nevoie societăți comerciale puternice, care pot să facă angajări și în același timp să aducă mai mulți bani la gugetul local”, a spus Roman.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.