12.2 C
Sibiu
joi, martie 28, 2024

Primăria Mediaș a investit 11 milioane de lei în lucrările la străzi

Cele mai citite

Municipalitatea medieșeană a derulat pe parcursul anului trecut, lucrări de investiții în valoare de aproximativ 11 milioane de lei. Astfel, în cursul anului 2018 au fost finalizate lucrări de investiții importante pe mai multe străzi din zona centrală dar și din cartierul Moșnei.
S-a lucrat pe străzile Mathias Miles, Pictor Theodor Aman, Serban Vodă, Malului, Șipoțele, Dimineții, Viorelelor, Christian Schessaeus și Bisericii. Acestea au vizat în principal reabilitarea sistemului rutier, a trotuarelor, a canalizării pluviale, dar și a rețelei de alimentare cu apă.
În ceea ce privește lucrările demarate anul trecut în principal în cartierul Moșnei și Vasia, acestea vor continua în 2019, fiind bugetate în acest sens, suma preconizată fiind de aproximativ 10,5 milioane de lei. Este vorba despre lucrări pe străzile Stejarului, Oituz, Carpenului, Fântânii, Morii de Scoarță, Arinului, Frasinului, Ulmului, Șerpuită și Piatra Craiului. În cartierul Vasia vor continua lucrările pe străzile Castanilor, Toma Ionescu, Octavian Goga și George Topârceanu.
În privința investițiilor noi pentru acest an, acestea vor fi planificate în funcție de banii care vor fi disponibili la bugetul local. Două lucrări care vor începe în acest an se referă la amenajarea unui sens giratoriu la intrarea în Mediaș dinspre Sibiu, lucrare cifrată la 1,1 milioane de lei și reabilitarea străzilor Michael Weiss, I.C. Brătianu și Virgil Madgearu, investiție estimată la peste 6,6 milioane de lei.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

S-a decis: premierul Ciolacu a vorbit despre închiderea supermarketurilor în weekend

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat în cursul dimineții de joi decizia finală privind închiderea supermarketurilor."În încheiere, vreau să închid...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect