fbpx
Acum citesti:
FOTO – Ambulanță nouă pentru SMURD Copșa Mică
Intreg articolul 2 minute de lectura

FOTO – Ambulanță nouă pentru SMURD Copșa Mică

La Centrul de Instruire şi Pregătire al Pompierilor Voluntari SMURD a avut loc ceremonia de predare a noii ambulanţe SMURD. Ambulanţa a fost achiziţionată prin grija Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, împreună cu Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, în cadrul Programului Operaţional Regional (POR) 2014–2020 “Îmbunatatirea capacitatii de interventie la urgentele medicale – Regiunea Centru”.

La eveniment au fost prezenți primarul, viceprimarul și consilieri locali din Copșa Mică, dar și reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu, ai SMURD Sibiu, primari din localităţile susţinătoare ale serviciului, membrii ai asociaţiilor locale (Sfatul Bătrânilor, Grupul de Dezbateri Publice sau Femina și locuitori din Copșa Mică.

Evenimentul a început cu sfinţirea noii maşini de către preotul ortodox Claudiu Cândea, care a urat apoi echipajului SMURD cât mai multe misiuni îndeplinite cu succes cu noua maşină. Reprezenţanţii Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Cpt. Dumitru Croitoru” au ţinut să felicite echipajul civil al SMURD Copşa Mică, acesta fiind unul din foarte puţinele echipaje SMURD susţinute financiar, direct de comunitatea locală pentru activitatea depusă şi apoi au prezentat invitaţilor dotările noii maşini.

“Mulţumim pe această cale domnului secretar de stat în cadrul MAI, dr. Raed Arafat, pentru sprijinul şi suportul constant acordat SMURD Copşa Mică, de la înfiinţare şi până în prezent”, au precizat reprezentanții Primăriei Copșa Mică.

A fost data in folosinta noua Ambulanta SMURD Copsa Mica 1
A fost data in folosinta noua Ambulanta SMURD Copsa Mica 2
A fost data in folosinta noua Ambulanta SMURD Copsa Mica 3
A fost data in folosinta noua Ambulanta SMURD Copsa Mica 4
A fost data in folosinta noua Ambulanta SMURD Copsa Mica 5
A fost data in folosinta noua Ambulanta SMURD Copsa Mica 6
A fost data in folosinta noua Ambulanta SMURD Copsa Mica 7
Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.