fbpx
Acum citesti:
Amenzi de 500 de lei pentru plimbarea câinilor în zonele verzi amenajate în Mediaș
Intreg articolul 50 secunde de lectura

Amenzi de 500 de lei pentru plimbarea câinilor în zonele verzi amenajate în Mediaș

Proprietarii de câini din municipiul Mediaș trebuie să fie foarte atenți pentru că accesul sau plimbarea câinilor de companie pe zonele verzi amenajate sau reamenajate în intravilanul municipiului, a devenit faptă contravențională.

Locuitorii orașului care sunt descoperiți cu patrupedele în aceste locuri vor primi o amendă cuprinsă între 300 și 500 lei. Acest lucru a fost stabilit printr-o hotărâre a Consiliului Local Mediaș adoptată de curând.  Prin adoptarea respectivei hotărâri se dorește protejarea zonelor verzi amenajate sau reamenajate în ultimii doi ani, iar din acest motiv, accesul sau plimbarea câinilor de companie în aceste zone a fost interzis.

La propunerea Poliției Locale Mediaș a fost completată hotărârea Consiliului Local referitoare la normele și regimul contravențiilor privind gospodărirea, păstrarea ordinii și liniștii publice, comerțul, protecția, conservarea și dezvoltarea zonelor verzi. Cei care nu respectă aceste noi prevederi riscă amenzi ce pot ajunge până la 500 de lei.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.