fbpx
Acum citesti:
Târnava și-a stabilit principalele evenimente ale anului 2019
Intreg articolul 1 minute de lectura

Târnava și-a stabilit principalele evenimente ale anului 2019

Comuna Târnava și-a stabilit programul principalelor evenimente culturale din acest an. Primul eveniment de amploare este programat în 24 mai, când va fi organizată a 5-a ediție a Zilei Porților Deschise la Primăria Târnava. Câteva zile mai târziu, de 1 Iunie, Ziua Internațională a Copilului va fi marcată printr-un eveniment dedicat celor mai mici locuitori ai comunei.

Pentru al șaptelea an consecutiv, copiii din Tîrnava vor avea parte de o zi dedicată lor, cu multe jocuri, piese de teatru și cadouri. Între 10 și 21 iunie este programat campionatul de minifotbal “Cupa Târnavei”, în ziua de 30 iunie va fi organizată a 4-a ediție a Festivalului Caprei, iar în luna august, timp de 3 zile, în 23, 24 și 25 august se va desfășura a 8-a ediție a Zilelor Comunei Târnava.

Ziua Recoltei, programată în 6 octombrie, va ajunge anul acesta la a 7-a ediție, iar de Ziua Națională a României va fi programat evenimentul 1 Decembrie Special. În 21 decembrie 2019 este programată acțiunea Vine Moșul la Târnava, iar ultimul eveniment al anului este Revelionul de la Târnava.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.