fbpx
Acum citesti:
Avertisment de la primărie pentru medieșeni: Amenzile ajung la 2.500 de lei
Intreg articolul 1 minute de lectura

Avertisment de la primărie pentru medieșeni: Amenzile ajung la 2.500 de lei

Medieșenii primesc un avertisment serios din partea municipalității. Pentru că în perioada de primăvară, în urmare acțiunilor de igienizare a terenurilor agricole, grădinilor şi curților de vegetație uscată și resturi menajere, crește riscul producerii unor incendii, medieșenii care doresc să ardă resturile vegetale au nevoie de un permis de lucru cu focul.

Pentru a-l obține, aceștia trebuie să se prezinte la Primăria Mediaş, Compartimentul pentru Situații de Urgență, Securitatea Muncii și Protecția Mediului și să completeze un formular tip.

În baza acestuia, ei vor obține ulterior permisul de lucru cu focul. În lipsa respectării normelor specifice de apărare, acestea se pot propaga cu ușurință la fondul forestier sau la gospodării. Reprezentanții Primăriei Mediaș susțin că arderea resturilor vegetale fără obținerea permisului de lucru cu foc, utilizarea focului deschis în condiții de vânt sau fără luarea măsurilor de protecție corespunzătoare constituie contravenție și se sancționează, cu amendă de la 1.000 la 2.500 de lei.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.