fbpx
Acum citesti:
Se reiau lucrările la șantierele deschise în Sibiu
Intreg articolul 2 minute de lectura

Se reiau lucrările la șantierele deschise în Sibiu

Odată cu încălzirea vremii, Primăria Sibiu a dispus firmei contractate pentru reparații a străzilor din municipiul Sibiu să reia lucrul. Direcția Tehnică a Primăriei va emite comenzi de remediere a defectelor constatate pe timpul sezonului rece, inclusiv defectele reclamate de sibieni prin intermediul modulului de raportare incidente al aplicației Sibiu City App, temperaturile permițând acum lucrul cu asfaltul.

Prima lucrare importantă de reparații va începe de miercuri, 13 martie în Piața Unirii, pe cele două bretele din perimetrul dintre Hotel Continental Forum – Cazarma 90 – strada Andrei Șaguna. Astfel, în perioada 13 – 16 martie constructorul va freza vechiul asfalt. Traficul nu se va închide, dar se va circula cu restricții și îngustări. Municipalitatea sibiană precizează că locurile de parcare din această zonă vor fi indisponbile în perioada lucrărilor, șoferii având posibilitatea să parcheze pe Cazarma 90 sau în alte spații de pe străzile adiacente.

Pentru a evita blocajele, șoferii sunt rugați să aleagă rute ocolitoare, în funcție de direcția de deplasare.

În această perioadă vor fi reluate lucrările pentru modernizarea unei zone din cartierul Hipodrom, între străzile Nicolae Iorga, Calea Cisnădiei și Aleea Frații Buzești, amenajarea Lacului lui Binder, vor fi efectuate reparații capitale ale străzilor din zona de blocuri din cartierul Turnișor și se va continua cu amenajarea de parcări în mai multe zone de blocuri din oraș.

De asemenea, s-au emis ordinele de începere a lucrărilor pe noi șantiere de modernizare, pentru care contractele au fost semnate în anul 2018. Este vorba despre cartierul Broscărie – strada Ștefan cel Mare 147, strada Dorobanților și amenajarea canalizării pluviale pe strada Podului.

FOTO – Arhivă

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.