fbpx
Acum citesti:
FOTO – Zeci de mii de flori vor fi plantate în Mediaș
Intreg articolul 2 minute de lectura

FOTO – Zeci de mii de flori vor fi plantate în Mediaș

Zeci de mii de flori vor fi plantate şi în acest an în municipiul Mediaş. Angajaţii Direcției de Administrare a Domeniului Public din oraș au lucrat permanent la foc continuu pentru pregătirea răsadurilor şi florilor care urmează să fie plante în diferite zone ale municipiului Mediaş.

Pe lângă cele 70.000 de lalele și panseluțe, vor mai fi plantate begonii, gazanii, tagetes, muscate curgătoare sau petunii. De asemenea, în mai multe zone din municipiu, inclusive în cartierele unde au fost amenajate parcări la domiciliu urmează să fie plantați arbori și arbuști ornamentali.

“Încă din toamna anului trecut s-au plantat în parcurile și zonele verzi din municipiul Mediaș 40.000 de bulbi de lalele și 30.000 de panseluțe, flori care vor înfrumuseța zonele verzi și parcurile în această primăvară. De asemenea, în acest an Primăria Mediaș prin Direcția de Administrare a Domeniului Public va planta un număr de aproximativ 50.000 de flori anuale din diverse specii cum ar fi begonii, gazanii, tagetes, muscate curgătoare sau petunii.

O parte dintre aceste flori anuale sunt produse la sera situate pe strada Constantin Brâncoveanu. Pe parcursul anului 2019 se vor planta o serie de arbori și arbuști ornamentali din diverse specii inclusiv în zonele unde au fost amenajate parcări la domiciliu”, a spus Mihaela Calborean, directorul Direcției de Administrare a Domeniului Public Mediaș.

Flori pregatite pentru plantare in Medias 1
Flori pregatite pentru plantare in Medias 2
Flori pregatite pentru plantare in Medias 3
Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.