fbpx
Acum citesti:
Peste 1.000 de locuri de muncă pentru sibieni
Intreg articolul 2 minute de lectura

Peste 1.000 de locuri de muncă pentru sibieni

La nivelul județului Sibiu sunt disponibile în această perioadă un număr de 1.029 de locuri de muncă vacante oferite de către 78 de angajatori. Din totalul locurilor de muncă, 47 se adresează persoanelor cu studii superioare.

Se caută, printre altele, inginer căi ferate, drumuri și poduri, inginer construcții civile, inginer electroenergetică, inginer instalații pentru construcții, manager financiar, programator, proiectant inginer instalații, șef birou, șef schimb sau specialist în domeniul calității, în timp ce 982 de posturi sunt pentru persoane fără studii superioare.

58 de joburi sunt pentru șoferi de autoturisme, camionete și autobuze, iar 10 posturi sunt oferite pentru controlori calitate. Alte 121 de locuri de muncă disponibile sunt pentru muncitorii necalificați în industria confecțiilor, iar 32 de locuri de muncă pentru confecționeri asamblori articole din textile. 25 de posturi sunt oferite pentru dulgheri, iar 65 de locuri de muncă sunt pentru montatori subansamble.

Ofertă de locuri de muncă se înregistrează și la ospătari, unde sunt oferite 5 joburi, 17 locuri de muncă fiind oferite vânzătorilor. În același timp sunt oferite 65 de posturi pentru lucrători comerciali și 20 de joburi pentru lăcătuși mecanici. Sibienii aflați în căutarea unei slujbe mai au la dispoziție posturi de operatori mase plastice, tâmplari, programatori, stivuitoriști sau vânzători.

Lista completă a posturilor disponibile poate fi consultată la sediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Sibiu, strada Morilor numărul 51 A.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.