fbpx
Acum citesti:
Primăria Copșa Mică se alătură inițiativei “România vrea autostrăzi”
Intreg articolul 1 minute de lectura

Primăria Copșa Mică se alătură inițiativei “România vrea autostrăzi”

Primăria Copșa Mică se alătură inițiativei “România vrea autostrăzi”. Se va întâmpla astăzi la ora 15, când angajații și edilii primăriei din Copșa Mică se vor alătura inițiativei naționale și vor întrerupe lucrul timp de un sfert de oră.

Astăzi la ora 15 va avea loc inaugurarea primului și singurului metru de autostradă din regiunea Moldovei, inițiatorul anunțând că va adopta o formă inedită de protest pentru a transmite mesajul sau către autorități și către cetățeni. Astfel, la ora inaugurării, va suspenda timp de 15 minute activitatea în toate afacerile pe care le administrează. Acestea includ o rețea de 40 de restaurante, un hotel, centru de conferințe, sală de fitness, cafenea și un centru SPA.

În plus, acesta s-a autosuspendat din profesia de avocat pentru un an de zile, în semn de protest pentru toți avocații care nu pot să-și reprezinte clienții din țară, deoarece nu au pe unde să circule.

Zeci de firme, primării, echipe sportive, personalităţi, sindicate, dar şi persoane fizice au anunţat că participă la protestul ”România vrea autostrăzi” şi întrerup activitatea, vineri, timp de 15 minute, la ora 15.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.