12.2 C
Sibiu
joi, martie 28, 2024

Primăria Mediaș și-a stabilit principalele investiții ale anului

Cele mai citite

Deși bugetul anului 2019 nu este unul foarte generos, administrația locală medieșeană și-a propus să demareze o serie de investiții noi pe parcursul acestui an.
 
Este vorba despre reabilitarea instalației termice și achiziționarea unei centrale termice la Școala Gimnazială “Hermann Oberth”, amenajarea zonei de agreement Greweln sau extinderea rețelelor de iluminat pe străzile Sovata, Lele Ană și în satul aparținător Ighișu Nou, segmentul cuprins între străzile Școlii și Mică. Reabilitarea pasarelei de lângă stadionul Gaz Metan și amenajarea zonei de protecție trotuare în municipiu sunt alte investiții ale acestui an.
În sfârșit, în lista afișată pe site-ul municipalității referitoare la lucrările noi care vor începe în acest an se numără și reabilitarea străzilor din cartierul Aurel Vlaicu-etapa I. Este vorba despre străzile Protopop Ioan Moldovan, Petru Maior, Trandafirilor, Octavian Fodor, Vlad Țepeș și Aurel Vlaicu-parțial.
Și lucrările demarate anii trecuți vor fi continuate sau finalizate pe parcursul acestui an. Printre acestea se numără amenajarea unui zid de sprijin la Școala Gimnazială “Cireșarii”, amenajarea sensului giratoriu de la ieșirea din oraș spre Sibiu, reabilitarea a 10 străzi din cartierele Moșnei și Vasia precum și din zona centrală a orașului.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Peste 18.000 de persoane din Sibiu au buletinele expirate

La finalul lunii februarie 2024, în Registrul național pentru evidența persoanelor, au fost înregistrate 18.630 de persoane cu acte...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect