5.1 C
Sibiu
joi, aprilie 18, 2024

Liber la depunerea proiectelor sportive cu finanțare nerambursabilă

Cele mai citite

Primăria Sibiu lansează prima sesiune de selecţie publică a proiectelor sportive care vor beneficia de finanţare nerambursabilă de la bugetul local al administrației municipale pe anul 2019. Solicitanții pot depune proiectele și programele sportive, începând de astăzi, termenul limită fiind până în ziua de 02.05.2019.
Propunerile de proiect pot fi depuse la Registratura Primăriei Municipiului Sibiu, Piața Mica nr. 25, în atenţia Serviciului Cultură, Sport şi Turism, până în ziua de 02.05.2019 ora 12:00. Suma totală acordată de Primăria Sibiu pentru aceste proiecte se ridică la 8.000.000 de lei, iar evaluarea propunerilor de proiect este de două săptămâni, adică din 3 mai, până pe 16 mai, la ora 12.00.  Contestaţiile pot fi depuse la sediul Primăriei Municipiului Sibiu, Piața Mica nr. 2, fax 0269 208812, e-mail: agendasportiva@sibiu.ro, Serviciul de Cultură, Sport şi Turism.
Condiții și criterii
Orice proiect trebuie să urmeze întocmai reglementările documentului aprobat de Consiliul Local Sibiu sub denumirea de „Ghidul privind regimul finanţărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activităţi sportive nonprofit de interes general”.
Pentru informații asupra Ghidului, dați click aici: https://www.sibiu.ro/ro2/pdf2019/hot82.pdf
iar formularele de solicitare a finanţării pot fi descărcate de pe site-ul Primăriei Municipiului Sibiu: www.sibiu.ro.
Informaţii suplimentare cu privire la procedura de selecţie a proiectelor pot fi obţinute la sediul Primăriei Municipiului Sibiu, Piața Mica nr. 25, e-mail: agendasportiva@sibiu.ro.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

ULTIMA ORĂ: Fetiță de 7 ani, lovită pe o trecere de pietoni din Cisnădie

O fetiță de 7 ani a fost rănită, miercuri seara, într-un accident rutier produs în Cisnădie, pe strada Grigore...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect