6.1 C
Sibiu
joi, aprilie 18, 2024

Peste 1.400 de locuri de muncă în Sibiu și județ. 65 sunt pentru sibienii cu studii superioare

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

În județul Sibiu sunt disponibile în această săptămână un număr de 1.449 locuri de muncă vacante oferite de către 92 de angajatori.
 
Din totalul locurilor de muncă, 65 se adresează persoanelor cu studii superioare, respectiv director economic, economist, inginer construcţii civile, inginer de sistem în informatică, inginer electromecanic, inginer instalaţii pentru construcţii, inginer mecanic, programator de sistem informatic, proiectant inginer mecanic sau şef restaurant, în timp ce 1.384 sunt pentru persoane fără studii superioare.
38 de joburi sunt pentru șoferi de autoturisme, camionete și autobuze, iar 10 posturi sunt oferite pentru controlori calitate. Alte 189 de locuri de muncă disponibile sunt pentru muncitorii necalificați în industria confecțiilor, iar 24 de locuri de muncă pentru agenți de securitate. 12 posturi sunt oferite pentru asfaltatori, iar 23 de locuri de muncă sunt pentru asistenți maternali.
Ofertă de locuri de muncă se înregistrează și la ospătari, unde sunt oferite 7 joburi, 18 locuri de muncă fiind oferite vânzătorilor. În același timp sunt oferite 97 de posturi pentru lucrători comerciali și 25 de joburi pentru lăcătuși mecanici. Sibienii aflați în căutarea unei slujbe mai au la dispoziție posturi de operatori mase plastice, tâmplari, programatori, stivuitoriști sau vânzători.
Lista completă a posturilor disponibile poate fi consultată la sediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Sibiu, strada Morilor numărul 51 A.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Avertisment: Țepele continuă la telefon. „Vă sună Ionescu Alexandru”

Directoratul Național de Securitate Cibernetică a atras atenția, joi, că tentativa de fraudă în care apelanții se dau angajați...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect