12.9 C
Sibiu
marți, aprilie 16, 2024

Centru Social Comuniar de Agrement și Sport la Mediaș

Cele mai citite

Un Centru Social Comunitar de Agrement și Sport ar urma să fie ridicat pe strada Sticlei din municipiul Mediaș în locul unei foste săli de sport care a ajuns o riună și care a fost demolată nu cu mult timp în urmă.
 
La ședința Consiliului Local Mediaș din această lună, aleșii locali din oraș vor discuta propunerea de avizare a Planului Urbanistic de Detaliu pentru construcția respectivului Centru Social Comunitar de Agrment și Sport, care ar urma să fie ridicat pe strada Sticlei la numărul 9.
În mod concret se propune amenajarea unui centru multifuncțional format dintr-un subsol, parter, etaj și o terasă circulabilă, cu funcțiuni organizate în jurul unei săli ample utilizate în mare parte pentru diverse sporturi de către comunitatea locală. Sala de sport va avea aproximativ 200 de locuri, la subsol vor fi amenajate vestiarele, iar pe clădire va fi amenajat un teren de sport.
Consilierii locali din Mediaș se vor pronunța asupra Planului Urbanistic de Detaliu al acestui obiectiv de investiții la începutul săptămânii viitoare când are loc ședința ordinară a Consiliului Local Mediaș aferentă lunii mai.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

ULTIMA ORĂ: Copil de 3 ani accidentat de un autoturism

Un copil de 3 ani a fost rănit într-un accident produs luni seara pe strada Doamna Stanca, din Șelimbăr.Din...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect