1.2 C
Sibiu
vineri, aprilie 19, 2024

Licitație pentru proiectarea parcării subterane de la gară. Inaugurarea ar trebui să fie anul viitor

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

Primăria Sibiu a publicat anunțul de contractare a serviciilor de proiectare pentru Parcarea subterană din fața Gării, Piața 1 decembrie 1918. Valoarea contractului este estimată la 340.000 lei, iar durata contractului este de 15 luni.
Potrivit anunțului de participare simplificat, publicat de Primăria Sibiu pe SICAP, cei care doresc să participe la licitația pentru proiectarea parcării subterane de la Gară vor executa:
– Elaborare proiect pentru autorizarea executării lucrărilor (P.A.C.) conținând toate documentațiile, acordurile, avizele, verificările, presupuse de eliberarea autorizației de construire  – 2 luni de la data semnării contractului;
– Elaborare Proiect Tehnic de execuție, complet și verificat – 3 luni de la data semnăarii contractului;
– Asistența tehnică – pe toata perioada de execuție a lucrărilor, respectiv 12 luni de la data emiterii ordinului de începere a lucrărilor.
Valoarea estimata a contractului ce face obiectul procedurii de achiziție este de 340.000,00 lei fără TVA.
Potrivit caietului de sarcini, parcarea va avea două niveluri subterane, cu aproximativ 200 de locuri de parcare, 100 pe nivel. Aici vor putea parca riveranii, turiștii și autoturismele din zona Gării. Zona de suprafață va păstra destinația de parcare, inclusiv rampele de acces pentru subteran, la final fiind estimate 350 – 400 locuri de parcare. Întreaga zonă va avea luminat eco-eficient și supraveghere video. La suprafață va fi amenajată și o stație de autobus, cu peron acoperit, o stație de taxiuri
Proiectarea ar trebui să fie finalizată în 30 august 2019, iar în perioada noiembrie 2019 – noiembrie 2020 sunt planificate lucrările de execuție ale viitoarei parcări.
Conform studiului de fezabilitate, contractat de Primăria Sibiu anul trecut, realizat de Hentza Business, din Voluntari, terenul pe care se va realiza lucrarea are 66.353 mp, în timp ce suprafața construită a parcării va fi de 3.800 mp, cu o suprafață desfășurată de 11.400 mp.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Avertisment: Țepele continuă la telefon. „Vă sună Ionescu Alexandru”

Directoratul Național de Securitate Cibernetică a atras atenția, joi, că tentativa de fraudă în care apelanții se dau angajați...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect