15.2 C
Sibiu
vineri, martie 29, 2024

Consiliul Județean scoate la licitație 12 trasee pentru transport în comun

Cele mai citite

Mai multe trasee de transport în comun au fost scoase la licitație de Consiliul Județean pentru perioade determinate, fiind așteptați operatori de transport autorizați.
Consiliul Județean anunță lansarea licitației privind atribuirea a 12 trasee județene regulate pentru transportul în comun, din care 10 sunt cu plecare din Sibiu, una din Copșa Mică și una din Agnita. Licențele de transport vor fi acordate pe o perioadă determinată.
Potrivit CJ, pot participa la atribuirea traseelor operatorii de transport rutier autorizați, ce dețin microbuze/autobuze înmatriculate în România, în proprietate sau cu contract de leasing, libere de alte sarcini de transport (pe baza declarației pe propria răspundere a operatorului de transport rutier).
Depunerea ofertelor poate fi făcută până pe 7 noiembrie, iar pe 8 noiembrie are loc evaluarea acestora. Pe 11 noiembrie vor fi afișate rezultatele licitației.
Traseele județene ce sunt licitate sunt:
Sibiu -Tălmaciu -Sădurel;
Sibiu-Șeica Mare – Metiș;
Sibiu-Ruși -Veseud;
Sibiu-Slimnic-Ruși;
Sibiu-Șura Mare- Hamba;
Sibiu -Alțâna-Ghijasa de Sus;
Sibiu– Chirpăr-Săsăuș;
Sibiu-Ocana Sibiului -Topârcea;
Sibiu– Mohu -Veșțem;
Sibiu – Șelimbăr – Bungard;
Copsa Mică -Șeica Mare – Mordășan;
Agnita -Bârghiș -Apoș;
Rezultatul ședinței de evaluare a ofertelor se va transmite pe email operatorilor de transport rutier și se va publica atât la sediul Consiliului Județean Sibiu cât și pe site-ul instituției.
 

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Retrospectivă. Primarii Sibiului 1990 – 2024

Activitatea Primăriei Sibiu, după Revoluția din 1989, se împarte în două perioade distincte: înainte și după Klaus Iohannis, în...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect