13.3 C
Sibiu
vineri, martie 29, 2024

Schimbări de sens și prioritate pe străzi din Ștrand și Lupeni

Cele mai citite

Primăria Sibiu va face modificări importante în regimul de circulație pe o stradă din cartierul Ștrand și pe două din cartierul Lupeni.
Începând din 2 martie, Primăria Sibiu introduce sens unic pe un tronson al străzii Litovoi din cartierul Ștrand. Pe tronsonul dintre intersecția străzilor Ion Albabei – Săcel și strada Cristian se modifică regimul de circulație, din dublu sens în sens unic. Pe tronsonul indicat se va institui sensul unic dinspre sensul giratoriu de la intersecția străzilor Ion Albabei – Săcel spre strada Cristian.
Pe tronsonul străzii Litovoi dintre strada Tălmăcel și intersecția cu străzile Ion Albabei și Săcel se va menține circulația în dublu sens.
Din 4 martie se modifică prioritatea pe străzile Viitorului și Moara de Scoarță. Din această dată autovehiculele care circulă pe strada Viitorului vor avea prioritate, iar traficul care va tranzita strada Moara de Scoarță va fi sub incidența indicatorului STOP la intersecția cu strada Viitorului, șoferii fiind obligați să oprească pentru a se asigura.
Șoferii sunt rugați să circule cu atenție sporită în aceste zone, pentru a preîntâmpina accidentele de circulație ce se pot petrece din cauza modificărilor.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

FOTO: Copaci transplantați de pe o stradă din Sibiu. Artera a intrat în lucrări de modernizare

Lucrările de modernizare a străzii Marburg din cartierul Tineretului au început, anunță municipalitatea sibiană.Acestea includ relocarea rețelelor de utilități,...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect