4 C
Sibiu
vineri, aprilie 19, 2024

FOTO: Panouri fonoabsorbante în zona podului peste râul Târnava Mare, în Mediaș

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

Municipalitatea medieșeană se pregătește să recepționeze investiția de montare a unor panouri fonoabsorbante în zona podului peste râul Târnava Mare.
Este o investiție solicitată de mai multă vreme de medieșenii care locuiesc pe străzile Carpați și Academician Ioan Moraru și care erau vizibil deranjați de zgomotele autoturismelor care treceau peste podul respectiv.
Primarul Mediașului, Gheorghe Roman, a inspectat investiția și spune că se pregătește recepția lucrării, de care s-a declarat foarte mulțumit. Astfel de panouri fonoabsorbante au fost montate, anii trecuți, și pe strada Ștefan Octavian Iosif.
„Mă bucură faptul că și în această perioadă grea, o mare parte din firmele care își desfășoară activitatea pe raza mnicipiului Mediaș nu și-au întrerupt activitatea. Suntem aici, la podul peste Târnava Mare, unde ne pregătim să recepționăm o lucrare extrem de utilă în principal pentru oamenii care locuiesc în zonă.
Opinia mea este aceea că lucrarea corespunde din toate punctele de vedere, inclusiv estetic, și se ridică la pretențiile pe care le avem noi”, a spus primarul Mediașului, Gheorghe Roman.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Avertisment: Țepele continuă la telefon. „Vă sună Ionescu Alexandru”

Directoratul Național de Securitate Cibernetică a atras atenția, joi, că tentativa de fraudă în care apelanții se dau angajați...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect