15.2 C
Sibiu
vineri, martie 29, 2024

Patru persoane depistate cu COVID-19 la Direcția de Asistență Socială Sibiu. Primăria închide temporar ghișeele pentru dezinfecție

Cele mai citite

Una dintre instituțiile cu expunere publică, din județul Sibiu, Direcția de Asistență Socială, se confruntă cu un mic focar de COVID-19, potrivit datelor oficiale.

Patru angajați ai Direcției de aSistență Socială din Sibiu au fost testați pozitiv cu SARS-CoV-2, astfel că instituția a intrat în anchetă epidemiologică. Alte 5 persoane din cadrul direcției, plus 23 de persoane din rândul familiilor acestora au primit recomandare de izolare la domiciliu.
„În ceea ce privește situația epidemiologică din cadrul Direcției de Asistență Socială, în urma confirmării pozitive a testării SARSC CoV-2 a 4 persoane angajate, Direcția de Sănătate Publică Sibiu a demarat o anchetă epidemiologică. Din primele rezultate ale anchetei, s-a recomandat măsura izolării pentru un număr total de 28 de persoane dintre care un număr de 5 contacți din rândul angajaților, restul fiind contacți din familie. Cei 5 angajați pentru care s-a recomandat măsura izolării, au fost testați negativ. În cadrul direcției au fost luate toate măsurile de prevenire și limitare a răspândirii COVID-19”, transmite Andreea Ștefan, purtător de cuvânt al Instituției Prefectului Sibiu.
Din acest motiv, Primăria Sibiu a decis să facă o dezinfecție a birourilor instituției, astfel că activitatea va fi oprită temporar.
„Ghișeele Direcției de Asistență Socială, precum și ghișeul Direcției Fiscale din sediul de pe bulevardul Victoriei nr. 1-3 se vor închide marți, 21 iulie pentru a se efectua dezinfecția spațiilor în contextul în care patru angajați ai Direcției de Asistență Socială au testat pozitiv cu SARS COV 2. Acestea se vor redeschide miercuri, 22 iulie conform programului normal.
Precizăm, de asemenea, că activitatea Serviciului de Evidență a Persoanelor, care funcționează în sediul de pe bulevardul Victoriei, se desfășoară normal, nefiind afectată de această situație.”, transmite Primăria Sibiu.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Retrospectivă. Primarii Sibiului 1990 – 2024

Activitatea Primăriei Sibiu, după Revoluția din 1989, se împarte în două perioade distincte: înainte și după Klaus Iohannis, în...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect