1.2 C
Sibiu
vineri, aprilie 19, 2024

Klaus Iohannis, după recordul negativ COVID în România: „Lunile care vor urma nu vor fi deloc ușoare”

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

Klaus Iohannis, președintele României, a declarat că „lunile care vor urma nu vor fi deloc ușoare”. Șeful statului a susținut, miercuri, o conferință de presă, în contextul în care România a înregistrat un record negativ de 2.958 de cazuri noi de COVID-19, în 24 de ore.

Iohannis a ținut să mulțumească, înainte de toate, medicilor care au făcut eforturi uriașe pentru a salva vieți. „Transmit mulțumiri personalului medical din România pentru profesionalism. Acești oameni extraordinari care și-au ales această meserie vocațională merită respectul nostru”, a declarat Iohannis.
În discursul său, șeful statului a îndemnat românii să respecte regulile de distanțare socială și de protejare împotriva COVID-19.
„Dacă nu le respectăm, numărul bolnavilor va crește foarte mult, spitalele vor fi pline, sistemul medical nu ar mai face față, am avea cu toții de pierdut”, a spus președintele României.
 
 

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Avertisment: Țepele continuă la telefon. „Vă sună Ionescu Alexandru”

Directoratul Național de Securitate Cibernetică a atras atenția, joi, că tentativa de fraudă în care apelanții se dau angajați...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect