Connect with us

Administrație

Noi animale și o clădire nouă pentru lei și tigri la Zoo Sibiu

Redactia Sibiu 100%

Publicat

pe

Grădina Zoologică din Sibiu are noutăți pentru cei mici și pentru părinții care îi însoțesc. Felinele de la Zoo Sibiu au un nou spațiu în care își vor petrece timpul, o clădire nouă cu un aspect inedit.

„O construcție nouă, minimalistă, decorată cu lemn, în stilul clădirilor noi și moderne de birouri” descriu cei de la primărie spațiul realizat în apropiere de aleea principală a Grădinii Zoologice. „E «biroul» tigrilor, al leilor și al jaguarilor, un adăpost de vizitare a animalelor și pe anotimpul rece, o investiție recepționată recent, in valoare de 1,8 milioane lei”, mai explică Primăria Sibiu.

zoo sibiu

Noua construcție în care vor locui felinele are mai multe detalii interesante, printre care imagini din savană și un tunel interior, lung de câțiva metri, prin care leii, tigrii și jaguarii vor ieși din adăpost către zonele special amenajate de pe deal.

Grădina Zoologică din Sibiu a primit și noi animale în spațiile sale: doi tigri, două bufnițe polare, doi porci spinoși, șase maimuțe capucin și un zimbru. De asemenea, au venit pe lume la Zoo Sibiu pui de ponei, lame, lemurieni, pavieni și capre.

zoo sibiu 1
zoo sibiu 3
zoo sibiu 4

PUBLICITATE
Ad
Ad
PUBLICITATE
PUBLICITATE

DELGAZ

Subiecte

ULTIMA ORĂ