Connect with us

Administrație

GALERIE FOTO S-a reluat circulația pe un singur pod, pe șos. Alba Iulia. Trafic restricționat, inclusiv pentru ambulanțe și pompieri

Gabriel Dogaru

Publicat

pe

Circulația pe podurile PECO de pe șos. Alba Iulia a fost reconfigurată în acest weekend, astfel că, de astăzi, se circulă pe un singur pod, pe ambele sensuri. De asemenea, circulația pe str. Maramureșului a fost restrânsă din cauza lucrărilor.

Constructorii au început în weekendul care a trecut lucrările la cele două poduri peste Cibin, de pe șoseaua Alba Iulia. După reconfigurarea conductelor de utilități, a fost amenajat traficul pe podul din aval, astfel încât să permită circulația în ambele sensuri. Această situație se va menține până în toamnă, când este prevăzută deschiderea primului pod modernizat și închiderea celui de-al doilea. Pe toată această perioadă, pe strada Maramureșului se va circula pe două benzi restrânse, ca urmare a creării unei benzi de circulație special pentru cei care virează la dreapta când vin de pe Alba Iulia, peste pod.

Traficul a fost aglomerat pe mai multe străzi, vineri, odată cu închiderea completă a podului și devierea circulației pe variantele alternative. Luni, aglomerația s-a menținut pe toate aceste atere, la primele ore, cele la care sibienii merg înspre Zona Industrială Vest.

Una dintre problemele de trafic din această zonă este legată de accesul vehiculellor prioritare, în special Ambulanța și ISU, care vor fi blocate în trafic din cauza existenței unei singure benzi.

Comentează

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *