22.2 C
Sibiu
marți, aprilie 16, 2024

Începe reabilitarea podului de peste râul Târnava Mare, circulația va fi deviată

Cele mai citite

POD RAU TARNAVA MARE 1Municipalitatea medieșeană, prin constructorul contractat, va începe executarea lucrărilor de reabilitare a podului de peste râul Târnava Mare, situat la intersecția străzii Baznei cu strada Carpați.

Execuția lucrărilor se va face alternativ pe un singur sens de mers, cu devierea circulației pe celălalt sens. Astfel, începând de miercuri, 18 martie 2015, se va închide circulația pe podul din aval (situat pe partea dreaptă în sensul de circulație cartier Gura Câmpului-Centru), atât pentru pietoni cât și pentru mijloacele de transport.

Pentru ca circulația să se desfășoare în condiții de siguranță, vor fi montate indicatoare rutiere, panouri de semnalizare, bariere direcționale și balize pentru delimitarea părții carosabile, deschise circulației de zonă de drum în lucru.

Termenul de finalizare al lucrărilor este luna ianuarie a anului 2016, iar investiția se ridică la 3.650.000 lei (TVA inclus), bani proveniți de la bugetul municipiului Mediaș.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Unde ieșim mâine, 17 aprilie, în Sibiu

Iată programul evenimentelor de mâine, 17 aprilie:Atelier "Conectăm Generațiile în Era Digitală"Locație: Str. Oțelarilor 48Data și ora: Miercuri, 17...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect