15.2 C
Sibiu
vineri, martie 29, 2024

„Lasă avioanele să zâmbească!” Fotografiile cu avioane din Sibiu îți pot aduce premii

Cele mai citite

Aeroportul Internaţional Sibiu a lansat campania „Lasă avioanele să-ți zâmbească!”, prin care îi încurajează pe sibieni să trimită un număr cât mai mare de fotografii ale aeronavelor care zboară din Sibiu. Fotografiile pot fi realizate din diverse locaţii reprezentative din Sibiu ( Parcul Sub Arini, Piaţa Mică, Piaţa Mare, Aeroportul Internaţional Sibiu ), fiind preferabile pozele cu avioane care surprind şi elemente arhitecturale ale oraşului Sibiu.
La această campanie poate participa orice persoană fizică, cetăţean român, cu vârsta de minim 18 ani împliniţi până la dată de start a campaniei (12 martie 2015), cu domiciliul în judeţele din aria deservită de Aeroportului Internaţional SIBIU (Sibiu, Hunedoara, Braşov, Alba, Mureş, Cluj şi Vâlcea). Fotografiile realizate pot fi trimise pe adresa concurs@sibiuairport.ro (unde să fie menţionat numele, prenumele şi vârsta), postate pe paginile de Facebook (www.facebook.com/sbzairport) sau Twitter (www.twitter.com/sbzairport) ori prin mesaj privat pe cele două reţele sociale.
Pozele realizate trebuie transmise până la data de 3 mai, ora 23.59 și nu trebuie să conţină watermark. Desemnarea câştigătorilor se va realiza în data de 5 mai 2015, după ora 12.00, prin jurizarea pozelor de către echipa de Marketing a Aeroportului Internaţional Sibiu. Premiile constau în machete ale aeronavelor și produse specifice brandurilor respective.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Retrospectivă. Primarii Sibiului 1990 – 2024

Activitatea Primăriei Sibiu, după Revoluția din 1989, se împarte în două perioade distincte: înainte și după Klaus Iohannis, în...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect