Connect with us

Administrație

Peste 800 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea regimului legal de viteză

Daniel Dăbăcan

Publicat

pe

radar politie

campnaie informare politia medias 2Timp de o săptămână, în perioada 6-12 iulie, poliţişti rutieri sibieni au desfăşurat ample acţiuni de prevenire a victimizării prin accidente rutiere produse pe fondul nerespectării regimului legal de viteză.

Astfel, în cadrul activităţilor desfăşurate, oamenii legii au aplicat 807 sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea regimului legal de viteză, în 19 dintre situaţii fiind aplicată şi măsura  complementară de suspendare a exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pe o perioadă de 90 de zile.

În data de 11 iulie, pe Drumul Național 1, în afara localităţii Porumbacu deJos, poliţiştii rutieri au surprins cu aparatul radar un motociclist care rula cu 203km/h, limita de viteză în zonă fiind de 100 km/h.

Poliţiştii rutieri medieşeni au aplicat în doar şapte zile peste 100 de amenzi şoferilor care nu au respectat limita de viteză impusă de lege.

De la începutului anului și până la sfârșitul săptămânii trecute, au avut loc 59 de accidente ușoare, soldate cu 97 de persoane rănite ușor și 53 de accidente grave, soldate cu 8 morți și 73 de persoane rănite grav.

Comentează

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *