Connect with us

Administrație

Două biciclete electrice cumpărate de administrația locală

Odeta Veştemean

Publicat

pe

20150721 091447 site
Bannet continental 29 aprilie

Angajații Serviciului de Administrare a Domeniului Public au la dispoziție două biciclete electrice, pe care să le utilizeze în activitatea de teren. Prețul unei astfel de biciclete este de 5.000 de lei, bateria este instalată pe portbajajul din spate, o singură încărcare asigurând parcurgerea a 60 de km. Bicicleta este echipată și cu un display LED și un schimbător cu 8 viteze.

“E un proiect mai mic, dar dă un semnal pe care noi dorim să îl transmitem prin exemplul propriu. Căutăm soluții pentru a reduce factorii poluatori, dorim să încurajăm sibienii să lase mașina acasă și să utilizeze bicicleta sau chiar mersul pe jos,” declară Astrid Fodor, primarul interimar al Sibiului.

Cele două biciclete au fost testate de inspectorii Serviciului de Administrare a Domeniului Public, care au verificat parcările și respectarea avizelor emise pentru ocuparea domeniului public. Potrivit municipalității, aceștia au considerat că bicicletele sunt eficiente atât în zonele mai înguste dintre blocuri, cât și în zonele aglomerate.

Comentează

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *