5.1 C
Sibiu
vineri, aprilie 19, 2024

Un consilier local a demisionat din legislativul medieșean

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

cristi marian 1Consilierul local Cristian Marian a demisionat la finele lunii iulie din PNL Mediaș. Acesta a explicat marți, în cadrul unei conferințe de presă care au fost motivele pentru care a luat această decizie, menționând că deschiderea partidului către persoane cum este deputatul Gheorghe Roman, fără a impune niște criterii, este o greșeală mare de imagine a partidului, iar oamenii vor sancționa acest lucru la alegeri.

„Decizia mea este principială și se bazează pe faptul că românii au votat altceva în noiembrie 2014. Dacă noi, un partid de dreapta, tineri mai ales, nu înțelegem să ne adaptăm după voința oamenilor și a românilor, cu siguranță vom avea multe de pierdut. Consider că deschiderea partidului către persoane cum este deputatul Gheorghe Roman, fără a impune niște criterii, este o greșeală mare de imagine a partidului și din păcate oamenii ne vor sancționa la alegeri. Sper în continuare că vor ajunge și colegii mei din PNL la aceeași concluzie ca și mine. Nu este strict venirea lui Gheorghe Roman în partid motivul plecării mele, ci până la urmă refuzul de a renunța la niște valori pe care mi-am clădit întreaga activitate politică”, a explicat Cristian Marian.

În urma demisiei din Partidul Național Liberal, Cristian Marian își pierde automat și funcția deținută în Consiliul Local. Fostul liberal a spus că își dorește să candideze ca independent, la următoarele alegeri, pentru un post în Consiliul Local.

Conducerea filialei medieșene va decide în perioada următoare cine va fi următorul liberal care va ocupa funcția devenită vacantă în uma demisiei lui Cristi Marian.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Egal pentru FC Hermannstadt cu Botoșani. Gol fenomenal marcat de Neguț

FC Hermannstadt a terminat la egalitate, scor 1-1, partida de vineri după amiaza cu FC Botoșani. Sibienii au evoluat...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect